FIRESTONE FESTIVAL ZOMER 2017

Firestone & music

Firestone's connectie met muziek gaat veel verder dan enkel maar sponsoring. Wij werken nauw samen met elk festival om ervoor te zorgen dat muzikanten en muziekliefhebbers elkaar vinden in authentieke muzikale ervaringen.

Bands

Wij bieden opkomend talent een eerste kans om op de grote Europese festivals te verschijnen. De Firestone Stage is een intieme ervaring die fans en gepassioneerde artiesten samenbrengt.

Bands

Firestone geeft artiesten, bands en dj’s die op het punt staan om internationaal door te breken hun eerste kans om op de Firestone Stage te staan tijdens grote Europese festivals. In een relaxte en intieme atmosfeer kunnen fans nieuwe muziek ontdekken, genieten van optredens en aanstormend talent toejuichen!

Fans

Alles wat we doen, doen we voor onze fans. Van de car-aoke van tot de pitstops en de shuttle bus - ze zijn er allemaal om jou te helpen in alle vrijheid van je muzikale ervaring te genieten.

Fans

Muziekliefhebbers kunnen in het legendarische Volkswagenbusje stappen en een karaokeversie van hun favoriete songs ten beste geven! Korte video’s en snapshots creëren instant souvenirs.

Fans

Vind met onze hulp je weg op het festivalterrein en gebruik de borden als oriëntatiepunten om je vrienden terug te vinden.

Fans

Sit back. Relax. And festival on. Met onze Firestone shuttlebus zorgen we ervoor dat jij en de artiesten van A naar B raken, zodat jullie allen kunnen focussen op genieten van het festival.

Fans

Inderdaad, we zijn al halverwege! Maar soms heb je ook een pauze nodig. In de pitstops kan je met je vrienden chillen tussen de grote concerten.